fbpx

LABOMAT SWP 130B

LABOMAT SWP 130B – метларка на возење со батерија

Метларката SWP 130B е компактна, безжична машина за метење подни површини со скоро исти перфоманси како големите индустриски чистачи. Лесното управување обезбедува безбедно и контролирано возење, додека можноста за прилагодувањето на седиштето на корисникот му обезбедува соодветен агол на гледање за време на работата. Метларката има главна четка која има работна ширина од 80cm и две странични четки имаат работна ширина од 40cm.

SKU: LABOMATSWP130B Категорија

Карактеристики

 • Ширина на главна четка: 800 mm
 • Ширина на странична четка: 400 mm x 2
 • Работен капацитет: 10000 m² / h
 • Максимален градиент: 15%
 • Капацитет на корпа за отпадоци: 130 L
 • Површина на филтер: 4,2 m²
 • Moтор на главна четка: 800 W
 • Мотор на странични четки: 2 x 90 W
 • Мотор на погон: 1200 W
 • Батерија: 48 V / 120 Ah
 • Времетраење на полнење на батеријата: 7 h
 • Максимално време на работа: 5 h
 • Тежина: 480 kg

Побарај понуда


  TOP
  Arrow

  ПОБАРАЈ ПОНУДА

  LABOMAT SWP 130B (LABOMATSWP130B)