Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Конвектомат PRIMAX PlusGastro – PG-SPE107-HD

Plus Gastro се професионални комбинирани конфекциски печки, достапни од 6 до 20 нивоа GN 1/1, со директно вбризгување на пареа. Благодарение на нивниот квалитет и многубројните ункции, Plus Gastro се идеални апарати за повеќето барања за ресторанските кујни. Секој модел доаѓа со можност за однапред програмирани рецепти, автоматски систем за перење со течен детергент и јадрена сонда.

Технички карактеристики

Капацитет 7 X GN1/1
Растојание 70 mm
Број на порции 75
Контролна табла Програмабилна
Температурен опсег 30°C – 270°C
Напојување 380 – 415 V +3N ~ 50/60 Hz
Моќност 11 kW
Димензии 750 x 820 x 780

Стандардна опрема: Автоматско перење, јадрена сонда и 1 решетка GN1/1.

Категорија
SHARE
Следете нè
Логирај се
Лозинка Recovery

Lost your Лозинка? Please enter your Корисничко име. You will receive a link to create a new Лозинка via email.

TOP