Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Контејнер за комунален отпад – 770L

  • Висококвалитетно издржливо тело изработено од едно парче со метод на вбризгување на полиетилен со висока густина (HDPE).
  • Целосно може да се рециклира, отпорен на виолетови и инфрацрвени зраци, киселини и други абразивни хемикалии, како и екстремно високи и ниски температури.
  • На страните на контејнерот има четири рачки, две на страна и две на задната страна, кои се зајакнати со канали.
  • Краци монтирани на страните на контејнерот со завртки.
  • Рамен капак кој е поставен на задната страна на контејнерот со шарка од едниот до другиот крај и може да се отвори рачно благодарение на проодните рачки на предната страна.
  • DIN 30700 машки додаток со втиснати жлебови за подигање на предниот раб на контејнерот и без рабови за сечење или остри агли.
  • Отвор за одвод на течност со приклучок отпорен на удар направен од PEHD на дното на контејнерот.
  • Цврсти гумени тркала со дијаметар од 200 mm, кои се вртат во сите правци. Предните тркала се опремени со независен систем за сопирање со педали.

Технички карактеристики:

Носивост
308 kg
Должина
1370 mm
Ширина
775 mm
Висина
1305 mm
Тежина
38 kg

НАПОМЕНА: Не вршиме малопродажба

SHARE
Следете нè
Логирај се
Лозинка Recovery

Lost your Лозинка? Please enter your Корисничко име. You will receive a link to create a new Лозинка via email.

TOP