Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Комори за брзо замрзнување PRIMAX – Easy Line

Професионални комори за брзо замрзнување (шокери) од гамата на PRIMAX – Италија.

Комората за брзо замрзнување го продолжува просечниот животен век на производите додека ги одржува нивните оригинални својства, намалувајќи го отпадот.

Секоја комора може да се конфигурира да се прилагодува на потребите на рестораните и хотелите.

Сите модели доаѓаат со сопствени држачи за тацни, јадрени сонди и електронска контролна табла на допир.

 Преземи брошура

SHARE

Модели и карактеристики

BE-R031 BE-R051 BE-R051X BE-R101 BE-R101X BE-R151 BE-R151X
Капацитет 3 левела 5 нивоа 10 нивоа 15 нивоа
Гастро стандарт GN1/1 + EN1 GN1/1 + EN1
Учинок +90°C / +3°C 12 kg 18 kg 20 kg 36 kg 40 kg 48 kg 60 kg
Учинок +90°C / -18°C 8 kg 12 kg 14 kg 25 kg 28 kg 32 kg 42 kg
Напојување 230V 50 Hz 230V 50 Hz 400V 50 Hz
Моќност (EN12900) 690 W 913 W 1015 W 1654 W 1731 W 2062 W 2724 W
Димензии 620 x 670 x 670 mm 790 x 820 x 890 mm 790 x 820 x 1460 mm 790 x 820 x 1800 mm

*Стандардна опрема: држач за фиока кој се отстранува и јадрена сонда

Следете нè
TOP