fbpx

Кипер за месо

Киперот е целосно направен од не’рѓосувачки челик AISI 304 18/10, со заоблени агли и обликуван преден дел за олеснување на работата. Капакот од не’рѓосувачки челик е избалансиран и има силни шарки од не’рѓосувачки челик AISI 304. Лесно рачно навалување на киперот преку ергономска предна рачка. Кран за оптоварување со вода поставена на предната страна на уредот.

Кипери на гас: горилник од нерѓосувачки челик со повеќе краци за уште поголема дифузија на топлина; вентил за гас со термоспој, термостатска контрола на температурата (90-320 °C).
Електрични верзии: оклопни грејни елементи од нерѓосувачки челик на надворешното дно на резервоарот; термостатска контрола (50-300 °C).

Изработка:

 • Работна плоча 2 mm од не’рѓосувачки челик AISI 304
 • Новата структура од нерѓосувачки челик гарантира максимална робусност и цврстина на машината
 • Капак од нерѓосувачки челик со силни шарки
 • Дизајниран со заштита од вода IPX5

Перформанси:

 • Термостатска контрола на температурата. Од 90 до 320 °C (верзија на гас), од 50 до 300 °C (електрична верзија)

Одржување и хигиена:

 • Лесно се чистат горните резервоари до целосно навалување на резервоарот
 • Заоблените агли го олеснуваат чистењето на резервоарот
 • Ограничен број на завртки за да има површини без пречки
 • Нов оџак без завртки брзо се отстранува
 • Заден технички простор за олеснување на поврзувањето со комуналните услуги
 • Брзо отстранување на предниот панел за непосреден пристап до компонентите
Категорија

Карактеристики

Модел Надвo. димензии Димен. на сад Површ. на готвење Капацитет на сад Горилници Греачи Вк. моќност Напојување Тежина
(LxPxH) cm (LxPxH) cm Гас 12W Електрична 3.5kW Гас kW Електрична kW Kg
Со рачно кипање
LXBRG98A 80x90x85 79x69x20 54 80 20 0,02 20 230V/1N 50/60Hz 1,1
LXBRE98A 80x90x85 79x69x20 54 80 12 12 400V/3N 50/60Hz 1,1
Со плотна
LXBRG912T 120x90x25 80x69x20 54 80 21 0,02 21 230V/1N 50/60Hz 1
LXBRE912T 120x90x25 80x69x20 54 80 12 6 12 400V/3N 50/60Hz 1

 

Побарај понуда


  TOP
  Arrow

  ПОБАРАЈ ПОНУДА

  Кипер за месо