Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Канта за метал

PROCYCLE – професионален систем за селекција и рециклирање отпад

PROCYCLE кантите се обележани со 11 различни етикети, 4 формирани отвори на капакот и 11 различни бои, сѐ со цел полесна селекција при одлагањето на отпадот при производните процеси.

Дополнителни опции:

  • Цврсти основи за поврзување повеќе канти
  • Капацитет за отпад: 80 / 50 литри
  • Издржливи и обележани вреќи за отпад со лесно отстранување
  • Опција за додавање тркалца за лесна мобилност
SHARE
Следете нè
TOP