fbpx

Kанта за комунален отпад – 360L

 • Висококвалитетни и издржливи канти за комунален отпад, со капацитет од 360 литри.
 • Тело и капак произведени од полиетилен, со метод на инјектирање со висока густина (HDPE).
 • Отпорни на ултравиолетови и инфрацрвени зраци, киселини и други абразивни хемикалии, како и екстремно високи и ниски температури.
 • Капакот е со шарки и може да се потпре на задриот дел, со две рачки за подигање.
 • Чешел-врска, излиена на предната страна на телото, без остри ивици и несакани остатоци.
 • На задната страна има лиение краци за полесно придвижување.
 • Цврсти тркала од лиена гума со дијаметар од 200 mm, на поцинкувана квалитетна челична осовина.
 • Достапни во 7 различни бои.

НАПОМЕНА: Не вршиме малопродажба

Категорија

Карактеристики

Волумен: 360 L
Тежина: 15 kg
Носивост: 140 kg
Висина: 1120 mm
Ширина: 740 mm
Длабочина: 625mm
Тркала: Ø 200 mm

Побарај понуда


  TOP
  Arrow

  ПОБАРАЈ ПОНУДА

  Kанта за комунален отпад – 360L