fbpx

Канта за хартиени чаши

Капацитет за 550 парчиња чаши
CPP Пластично тело
4 отвори за хартиени чаши
Капацитет на отпадна течност од 4,5 литри
Отвор за лажички

SKU: PROCYCLE 70S Категорија

Побарај понуда


    TOP
    Arrow

    ПОБАРАЈ ПОНУДА

    Канта за хартиени чаши (PROCYCLE 70S)