fbpx

Канта за електронски отпад

PROCYCLE – професионален систем за селекција и рециклирање отпад

PROCYCLE кантите се обележани со 11 различни етикети, 4 формирани отвори на капакот и 11 различни бои, сѐ со цел полесна селекција при одлагањето на отпадот при производните процеси.

Дополнителни опции:

 • Цврсти основи за поврзување повеќе канти
 • Капацитет за отпад: 80 / 50 литри
 • Издржливи и обележани вреќи за отпад со лесно отстранување
 • Опција за додавање тркалца за лесна мобилност
SKU: Не е достапно Категорија Ознаки: ,

Побарај понуда


  TOP
  Arrow

  ПОБАРАЈ ПОНУДА

  Канта за електронски отпад