Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Индикаторски панел – DND/MUR PANEL – PLUS SIZE

Индикаторскиот панел Plus Size нуди извонредна естетика и функционалност во вашиот хотел. Панелот е безвучен, но и направен од метална рамка и калено стакло, на кое е гравиран бројот на собата. Светлата на панелот се со висока осветленост.

  • Црвено светло: Не вознемирувај (DND)
  • Зелено светло: Одржување на собата
  • Жолто светло: Окупирана соба
  • Сино светло: Број на соба, име на соба и лого на хотелот
SHARE
Следете нè
TOP