Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Хоризонтални комори PRIMAX – S Table Line

Хоризонтални комори од гамата на PRIMAX – Италија.

Достапни со една па се до четири врати, хоризонталните комори ги задоволуваат потребите на просторот на професионалните кујни и го задржуваат континуитетот и беспрекорноста на работата.

Секоја посебна комора има уникатен систем за вентилација што обезбедува оптимална температурна дистрибуција.

Едноставниот дизајн ги прави коморите лесни за чистење и одржување на хигиената.

 Преземи брошура

SHARE

Модели и карактеристики

T1V71TN T1V71BT T2V71TN T2V71BT T3V71TN T3V71BT T4V71TN T4V71BT
Бр. на врати 1 врата 2 врати 3 врати 4 врати
Темп. за одржување -2 °C / +8 °C -2 °C / +8 °C -2 °C / +8 °C -2 °C / +8 °C
Темп. за замрзнување -15 °C/ -22 °C -15 °C/ -22 °C -15 °C/ -22 °C -15 °C/ -22 °C
Надворешни димензии 950 x 615 x 710 mm 1300 x 615 x 710 mm 1780 x 615 x 710 mm 2260 x 615 x 710 mm
Следете нè
TOP