Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Електрични конвектомати PRIMAX PlusGastro -DTE-HD

Plus Gastro се професионални комбинирани конфекциски печки, достапни од 6 до 20 нивоа GN 1/1, со директно вбризгување на пареа.

Благодарение на нивниот квалитет и многубројните функции, Plus Gastro се идеални апарати за повеќето барања за ресторанските кујни.

Секој модел доаѓа со можност за однапред програмирани рецепти, автоматски систем за перење со течен детергент и јадрена сонда.

Стандардна опрема: Автоматско перење, јадрена сонда и 1 решетка GN1/1.

SHARE

Модели и карактеристики

DTE 106-HD DTE 107-HD DTE 110-HD DTE 120-HD DTE 616-HD
Капацитет 6 x GN1/1 7 x GN1/1 10 x GN1/1 20 x GN1/1 16 x 600×400
Растојание 70 mm 65 mm 80 mm
Број на порции 65 75 120 250 180
Контролна табла Тач 5″ Taч 7″
Температурен опсег 30°C – 270°C 30°C – 270°C
Напојување 380 – 415 V +3N ~ 50/60 Hz 380 – 415 V +3N ~ 50/60 Hz
Моќност 9.2 kW 11 kW 18.4 kW 37 kW 36.6 kW
Димензии 750x 820 x 710 750x 820 x 780 750x 820 x 990 860x 998 x 1860 860x 965 x 1837
Следете нè
TOP