Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Електрична печка за пица – PYRALIS CIRCLE

Професионална електрична печка за секаков вид пици од гамата на PIZZAGROUP – Италија

Моделот е достапен со капацитет за 7 x Ø 30 / 6 x Ø 34 / 3 x Ø 45 пици одеднаш.

Карактеристичен е по тоа што има дигитален и лесно корислив контролен панел и практичен вентил за регулација на протокот на пареа од комората.

Благодарение на нејзината округла плотна, пиците се во постојана ротација со што се обезбедува рамномерна дистрибуција низ целата површина на пицата.

Плотната за печење е изградена од ACTIVESTONE системот каде што греачите се сместени во самата плотна

 Преземи брошура

Категорија
SHARE

Модели и карактеристики

Модел на Производ CIRCLE
Капацитет на пици 7 x Ø 30 / 6 x Ø 34 / 3 x Ø 45
Максимална температура °C 450
Моќност kW 16,87
Напојување 3N+T 400V 50/60Hz
Површина за готвење cm Ø 100
Висина на комора cm 10
Надворешни димензии cm 145x136x58
Тежина kg 300
Следете нè
TOP