fbpx

Електрични шпорети

Брзото загревање на леаното железо го спречува на прегревањето. Воедно, железото е водоотпорно и содржи безбедносен уред. Плочите се со димензија 300×300 mm и моќност 3 и 4 kW. Светлата покажуваат кога работи секоја рингла.

Со рерна:

 • Комора за готвење од не’рѓосувачки челик со емајлирана долна врата од не’рѓосувачки челик со двојни ѕидови со изолациона обвивка.

Електрична рерна: оклопни затоплувачки елементи од нерѓосувачки челик од 6 kW поставени на дното и на врвот на комората за готвење; термостатска контрола на температурата со посебна контрола на температурата на дното/горната за максимална флексибилност при готвењето. 3 GN 2/1 поддршка за решетката.

Изработка:

 • Работна плоча 2 mm од не’рѓосувачки челик AISI 304 18/10
 • Дното од нерѓосувачки челик за да се гарантира подобра отпорност
 • Дизајниран со заштита од вода IPX5

Перформанси:

 • Брзо загреани рингли од 50 до 400 °C
 • 6 (+1) позиционен прекинувач за регулирање на моќноста на секоја плоча

 

Одржување и хигиена:

 • Водоотпорна пресувана работна плоча, притиснати рабови и обликуван врв за да се олесни чистењето
 • Ограничен број на завртки за да има површини без пречки
 • Отстранливо дно за да се олесни чистењето на површината под машините
 • Нов оџак без завртки кој брзо се отстранува
 • Брзо отстранување на предниот панел за непосреден пристап до компонентите
Категорија

Карактеристики

Модел Надворешни димензии Димензии на печка Рингли Електрична печка Вкупна моќност Напојување Тежина
(LxPxH) cm (LxPxH) cm 3kW 4kW kW Kg
Без печка
LXPQ94A 40x90x85 2 6 400V/3N 50/60Hz 78
LXPQ98A 80x90x85 3 1 13 400V/3N 50/60Hz 102
LXPQ912A 120x90x85 4 2 20 400V/3N 50/60Hz 126
Со печка
LXPQ98FE 80x90x85 54×69,5×29 3 1 6 19 400V/3N 50/60Hz 142
LXPQ912FEM 120x90x85 100×69,5×29 4 2 10 30 400V/3N 50/60Hz 198
LXPQ912AFE 120x90x85 54×69,5×29 4 2 6 26 400V/3N 50/60Hz 187
Со рамна плотна
LXPQ94T 40x90x25 2 6 400V/3N 50/60Hz 68
LXPQ98T 80x90x25 3 1 13 400V/3N 50/60Hz 92
LXPQ912T 120x90x25 4 2 20 400V/3N 50/60Hz 115

 

Побарај понуда


  TOP
  Arrow

  ПОБАРАЈ ПОНУДА

  Електрични шпорети