Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Екстрактор за хемиско чистење – PROMIDI 400CM

Робусна, ергономска и моќна правосмукалка, идеална за чистење теписи, тапацири, прозорци и тврди површини од каков било вид.

Се користи за внатрешно и надворешно чистење на објектите.

Машината има “Bypass” заштита на моторите од вода, како и тело кое е изработено од INOX, кои овозможуваат 10 години просечен век на машината.

Вклучени се 5 додатни различни глави за чистење.

 Преземи брошура

SHARE

Модели и карактеристики

400 CM
Притисок 3 bar
Моќност 1kW
Капацитет за отпадна вода 27 литри
Канистар за детергент 10 литри
Тежина 21 kg
Димензии Ø 560 x 880 mm
Следете нè
TOP