Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Екстрактор за хемиско чистење – PROMIDI 250CP

Издржливи и моќни машини, идеални за сервиси за хемиско перење возила. Со екстракторите PROMIDI 250CP темелно ќе го исчистите ентериерот на возилото за двојно пократко време. Машината има “Bypass” заштита на моторите од вода, како и тело кое е изработено од PP, кои овозможуваат 10 години просечен век на машината. Вклучени се 5 додатни различни глави за чистење.

Технички карактеристики

 

Притисок 3 bar
Моќност 1kW (двостепен мотор)
Капацитет за отпадна вода 11 литри
Канистар за детергент 7 литри
Тежина 14 kg
Димензии Ø 560 x 830 mm
SHARE
Следете нè
Логирај се
Лозинка Recovery

Lost your Лозинка? Please enter your Корисничко име. You will receive a link to create a new Лозинка via email.

TOP