Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Екстрактор за хемиско чистење – PROMAX 800CM2

Робустна, ергономска и исклучително моќна правосмукалка, со 2 независни мотори кои можат истовремено да работат за двојно зголемување на моќноста.

Идеално за всисување прашина и течности од тврди површини, внатре или надвор од објектите.

Машината има “Bypass” заштита на моторите од вода, како и тело кое е изработено од INOX, кои овозможуваат 10 години просечен век на машината.

Вклучени се 5 додатни различни глави за чистење.

 Преземи брошура

SHARE

Модели и карактеристики

800 CM2
Притисок 3 bar
Моќност 2kW (2 x 1000W)
Капацитет за отпадна вода 60 литри
Канистар за детергент 15 литри
Тежина 28.5 kg
Димензии Ø 780 x 942 mm
Следете нè
TOP