fbpx

Екстрактор – PROMIDI 400CM

Робусна, ергономска и моќна правосмукалка, идеален за чистење теписи, тапацири, прозорци и тврди површини од каков било вид внатре или надвор од зградите.

⚡️ Притисок: 3 bar
⚡️ Моќност: 1kW (двостепен мотор)
⚡️ “Bypass” заштита на моторите од вода
⚡️ Тело изработено од INOX
⚡️ Капацитет за отпадна вода: 27 литри
⚡️ Канистар за детергент: 10 литри
⚡️ Тежина: 21 kg
⚡️ Димензии: Ø 560 x 880 mm
⚡️ 5 додатни различни глави за чистење
⚡️ 10 години просечен век

Побарај понуда


    TOP
    Arrow

    ПОБАРАЈ ПОНУДА

    Екстрактор – PROMIDI 400CM