fbpx

Екстрактор – PROMIDI 250CP

Издржливи и моќни машини, идеални за сервиси за хемиско перење возила. Со екстракторите PROMIDI 250CP темелно ќе го исчистите ентериерот на возилото за двојно пократко време.

⚡️ Притисок: 3 bar
⚡️ Моќност: 1kW (двостепен мотор)
⚡️ “Bypass” заштита на моторите од вода
⚡️ Тело изработено од PP
⚡️ Капацитет за отпадна вода: 11 литри
⚡️ Канистар за детергент: 7 литри
⚡️ Тежина: 14kg
⚡️ Димензии: Ø 560 x 830 mm
⚡️ 5 додатни различни глави за чистење
⚡️ 10 години просечен век

Побарај понуда


    TOP
    Arrow

    ПОБАРАЈ ПОНУДА

    Екстрактор – PROMIDI 250CP