fbpx

ДУШЕК – VERTIFRESH

Имајте здрав сон
Благодарение на антибактериското својство, технологијата на ткаење, Fresche Fabric Technology, нуди решение за здрава околина при  отстранување на бактериите, габите и прашината. Со својата завршна обработка, ткаенината не ги губи своите анти-бактериски својства со години и создава хигиенска околина за спиење.

Различни сезони, различни технологии
Памучната површина за удобност, од едната страна, помага да се создаде поладен сон во текот на летото, додека другата страна со слојот за удобност од волна обезбедува удобен сон во текот на зимата со балансирање на телесната температура.

Повеќе извори, единствена удобност
Отворениот систем на федери развиен е со најнова технологија VertiNova® е многу подобар, во споредба со неговите ривали, при справување со  најразлични тежини на телото. Бидејќи содржи 40% повеќе федери од обичните рамки, VertiNova® обезбедува одлична телесна поддршка затоа што содржи поголем број на федери. Со зголемен број на  рабови, системот на федери VertiNova® обезбедува удобна површина за спиење на целаиот душекот, вклучувајќи ги и рабовите.

Тајната за одморено  тело
Технологија за активна поддршка ќе обезбеди поладно искуство во спиењето со обезбедување на повисоко ниво на циркулација на воздухот помеѓу федрите на душекот. Покрај тоа, ќе помогне да се релаксираат мускулите што резултира со подобар почеток на денот.

 

 

SKU: Не е достапно Категорија

Побарај понуда


    TOP
    Arrow

    ПОБАРАЈ ПОНУДА

    ДУШЕК – VERTIFRESH