fbpx

ДУШЕК – TELFORD

Удобност
Специјалниот слој за удобност обезбедува дополнителна поддршка на телото во моментот на спиење.

Со слоеви на пена во различни геометрии што се користат во производството, создава поудобно опкружување и спиење.

SKU: Не е достапно Категорија

Побарај понуда


    TOP
    Arrow

    ПОБАРАЈ ПОНУДА

    ДУШЕК – TELFORD