fbpx

ДУШЕК – QUINNY

Целосна поддршка за извонреден комфор
Со својот иновативен дизајн и уникатна структура Solace ™ системот ќе ви понуди разновидна поддршка за различни типови  на корпуси.
Како производ на специфична термичка обработка, системот поседува високо ниво на издржливост во текот на многу години. Секој федер што е спакуван  засебно  се движи независно од другите и со тоа овозможува рамномерно да се распредели притисокот на душекот.

Ова значи дека не сте вознемирени од движењата на личност што спие до вас.

SKU: Не е достапно Категорија

Побарај понуда


    TOP
    Arrow

    ПОБАРАЈ ПОНУДА

    ДУШЕК – QUINNY