fbpx

ДУШЕК – NEUVI

Заштита на ‘рбетот со дополнителна поддршка!
Слојот Hyper Comfort му обезбедува на телото вистинска поддршка за одржување на природната крива на ‘рбетот.

Поддршка одвоена во 5 зони
5-зонската технологија која обезбедува различна поддршка на 5 различни зони на телото има  федери со различни дебелини и овозможува оптимална поддршка на ‘рбетот.
Индивидуално спакуваните федери работат независно еден оддруг и со тоа спречуваат вознемирување едни со други за време на вртењата на душекот.

Двострана леснотија на употреба
Душекот Neuvi има двострана употреба. На овој начин, со години нуди пријатно искуство за спиење.

 

SKU: Не е достапно Категорија

Побарај понуда


    TOP
    Arrow

    ПОБАРАЈ ПОНУДА

    ДУШЕК – NEUVI