fbpx

ДУШЕК – LYNTON

Стоп за дамките и мирисите
Технологијата на санитаризирана ткаенина обезбедува хигиенска заштита, спречувајќи го развојот и растот на бактериите и габите.

Покрај ова, со помош на оваа технологија поленсно се отстрануваат дамките и мирисите и полесно се чистат остатоците од прашината.

SKU: Не е достапно Категорија

Побарај понуда


    TOP
    Arrow

    ПОБАРАЈ ПОНУДА

    ДУШЕК – LYNTON