fbpx

ДУШЕК – LUDLOW

Чувство на меко спиење
Единствената плетена ткаенина на душекот Ludlow која има посебен дизајн и елегантна текстура, ќе помогне да се зголеми удобноста на вашиот сон .

Моќ на Multi Spring технологија
Со челичениот систем на федери значително се засилува моќта на душекот.Тоа дава поддршка на ‘рбетот и ја одржува  формата на душекот долги години. Бидејќи дијаметарот на федерите е помал, а бројот на м2 е поголем во споредба со класичните ситеми, тој обезбедува поголема отпорност и поголема поддршка на ‘рбетот.

SKU: Не е достапно Категорија

Побарај понуда


    TOP
    Arrow

    ПОБАРАЈ ПОНУДА

    ДУШЕК – LUDLOW