fbpx

ДУШЕК – CASSLEY

АСЛЕП САМО ЗА ВАС
Со својата одлична рачно изработена подлога за спиење и слојот на удобност на пердув,
Душекот Cassley  ќе се погрижи навистина да се чувствувате посебно после ида  го започнете денот во пријатно расположение. Благодарение на систем Solace where каде секоја јадро ( федер) е спакуван посебно за да се овозможи независно движење, ќе уживате во лагодното спиење, вашиот ‘рбет ќе биде поддржан на природен начин.

Почувствувајте ја елеганцијата
Плетената ткаенина на душекот Cassley ќе ви овозможи пријатно и нежно спиење благодарение на флексибилната текстура и елегантните обрасци.

Спиење во пердуви од птици
Благодарение на густа подлога која е засилена со фино изработување и материјал за полнење, вашиот сон дури и ќе биде подобар и поздрав.
Исто така лесниот слој ќе ја зголеми удобноста и квалитетот на вашиот сон.

Целосна поддршка за извонредна удобност
Со својот иновативен дизајн и уникатна структура Solace, ™ пролетниот систем ќе понуди најразлична поддршка за различни типови тела со обезбедување зголемена поддршка што нежно го исполнува телото за да обезбеди уникатно искуство за спиење за секој сон. Како производ на термичка обработка, системот ужива високо ниво на издржливост во текот на многу години. Секоја пролет која е спакувана индивидуално, ќе се движи самостојно за да бидете сигурни дека тие се однесуваат на таков начин што не се засегнати едни од други. Ова ќе значи дека не сте вознемирени од движењата на лицето што спие покрај вас.

Тајната за одморено  тело
Технологија за активна поддршка ќе обезбеди поладно искуство во спиењето со обезбедување на повисоко ниво на циркулација на воздухот помеѓу федрите на душекот. Покрај тоа, ќе помогне да се релаксираат мускулите што резултира со подобар почеток на денот.

SKU: Не е достапно Категорија

Побарај понуда


    TOP
    Arrow

    ПОБАРАЈ ПОНУДА

    ДУШЕК – CASSLEY