fbpx

ДУШЕК – BEDFORD

Моќта на мулти јадрената технологија
Системот на мулти јадрени федери кој е произведен со процес на загревање ви дава поголема сила на отпор, а со тоа дава и соодветна поддршка кон ‘рбетот и ја заштитува својата форма долги години. Бидејќи дијаметарот на федерите е помал, а бројот на јадра на м2 е поголем во споредба со класичните тој обезбедува поголема отпорност и поголема поддршка на ‘рбетот.

SKU: Не е достапно Категорија

Побарај понуда


    TOP
    Arrow

    ПОБАРАЈ ПОНУДА

    ДУШЕК – BEDFORD