Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Чистач со пареа – STEAMY 10 SH

STEAMY 10 SH е индустриски генератор на пареа со моќност од 10 kW. Со вграден резервоар за вода на задната страна како и можност директно да се поврзе со довод на вода за неограничено производство на пареа. Воедно има и опција да користи детергент за подобро чистење.


Категорија
SHARE
Следете нè
TOP