Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Чистач со пареа – MK-800 EASY STEAM

Чистачот со пареа MK-800 EASY STEAM работи на 6 бари со 165°C, развиен за чистење и дезинфекција на површини и просториири. Професионален уред со индустриски карактерикстики, а истовремено компактен и лесен за користење. Големиот асортиман на додатоци овозможува практично и лесно користење на машината во различни примени и индустрии. Идеален за домашно користење и чистење комерцијални објекти како болници, хотели, домови, теретани, спа центри и сл. како и за чистење секаков тип возила.


Категорија
SHARE
Следете нè
TOP