fbpx

Бан Мари

Садот од нерѓосувачки челик AISI 304 е обликуван и единечно заварен. Електрично греење со оклопни елементи од нерѓосувачки челик е поставено на надворешното дно на резервоарите и е контролирано со термостат.

Изработка

 • Работна плоча 2 mm од не’рѓосувачки челик AISI 304.
 • Дното од нерѓосувачки челик за да се гарантира подобра отпорност
 • Дизајниран со заштита од вода IPX5

Перформанси:

 • Термостатска контрола 0 – 90 °C

Одржување и хигиена:

 • Резервоар со заоблени агли лесен за чистење
 • Мазни површини, отсуство на оџак и ограничен број на завртки за да има површини без пречки
 • Отстранливо дно за да се олесни чистењето на површината под машините
 • Заден технички простор за олеснување на поврзувањето со комуналните услуги
 • Брзо отстранување на предниот панел за непосреден пристап до компонентите
Категорија

Карактеристики

Модел Надвo. димензии Димен. на сад Капацитет на сад Греачи Вк. моќност Напојување Тежина
(LxPxH) cm (LxPxH) cm
Со рачно кипање
LXBME94A 40x90x85 31x69x16 GN 4/3 2,5 2,5 230V/1N 50Hz 45
LXBME98A 80x90x85 63x69x16 GN 8/3 6 6 400V/3N 50/60Hz 68
Со плотна
LXBME94T 40x90x25 31x69x16 GN 4/3 2,5 2,5 230V/1N 50Hz 36
LXBME98T 80x90x25 63x69x16 GN 8/3 6 6 400V/3N 50/60Hz 50

 

Побарај понуда


  TOP
  Arrow

  ПОБАРАЈ ПОНУДА

  Бан Мари