Преса за цедење овошје 0603 POMEGRANATE PRESS

Професионална преса за цедење на овошје, 0603 POMEGRANATE PRESS, од реномираниот производител CANCAN – Турција.

Пресата се користи за професионална употреба, и е произведен сподед највисоките европски стандарди.
Погодна е за користење во кафулиња, ресторани со самопослужување, маркети, бензински пумпи и сл.

За машини со поголем капацитет, ладилници, држачи и друга дополнителна опрема за машините, контактирајте нѐ.

 • Рок на испорака: 20 работни дена
 • Гаранција: 24 месеци

Карактеристики

 • Цедење за 8 секунди, цедење на повеќе видови овошја одеднаш за само 8 секунди.
 • Комбинирано цедење, пресата овозможува цедење на различити видови на овошја со цел да добите мешан сок.
 • Помалку пулпа со двојно цедење. Благодарение на двојната цедалка, низ системот поминува помалку овошна каша, додека со отстранување на долната цедалка, можете да добиете сок со повеќе пулпа.
 • Резервна цедалка, за да не се губи време додека с мијат цедалките со пресат адоаѓа и резервна цедалка која може да с екористи со цел да се забрза процесот.

Побарај понуда


  Login

  Create an account

  Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

  Password Recovery

  Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

  ПОБАРАЈ ПОНУДА

  PRODUCT: Преса за цедење овошје 0603 POMEGRANATE PRESS